تحولات لبنان و فلسطین

۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۰۳:۲۴
کد خبر: 523038

متخصص و جراح قلب گفت: در سال‌های آینده با ورود داروهای جدید کارکرد عضو پیوندی افزایش خواهد یافت و انقلابی در ارگان‌های پیوندی ایجاد می‌شود.

خبر خوش برای بیماران پیوندی

به گزارش قدس آنلاین به نقل از فارس، صادق‌پور متخصص و جراح قلب درخصوص داروهای پیوندی گفت: ترخیص داروهای پیوندی از گمرک زمان‌بر است، به همین دلیل این داروها گاهی در بازار به شدت کمیاب می‌شوند.
وی اضافه کرد: حیات یک مریض پیوندی به دارو بستگی دارد و لازم است که وزارت بهداشت این مشکل کمبود دارو در زمان خاص را برطرف کند. این بیماران اگر دارو را نگیرند پیوند پس زده می‌شود.
صادق‌پور اضافه کرد: بیمار پیوندی قبل از عمل وضعیت خوبی ندارد. این بیمار در تمام امور زندگی همچون خوابیدن،‌ فعالیت، کار و ورزش دچار مشکل است اما بعد از پیوند تمام مشکلاتش برطرف می‌شود.
این متخصص قلب گفت: قلب به دو قسمت راست و چپ تقسیم‌بندی می‌شود، اگر قلب راست بیمار مشکل پیدا کند آب در پا و شکم بیمار جمع می‌شود و اگر قلب چپ خوب کار نکند آب در ریه بیمار جمع می‌شود و مشکلات تنفسی را بوجود می‌آورد و در صورتی که هر دو جفت قلب مریض باشد هر دو عارضه نارسایی قلب ایجاد خواهد شد.
صادق‌پور گفت: بعضی از بیماران پیوندی بعد از عمل تا مدتی عوارض بیهوشی،‌داروها و پمپ را دارند،‌اما اکثر بیماران 2 ساعت بعد از بیدار شدن و 2 ساعت بعد از درآوردن لوله تنفسی زندگی عادی خود را به دست می‌آورند.
وی گفت: کیفیت زندگی یک مریض پیوندی نسبت به زمان نارسایی قلب تغییر محسوسی می‌کند. کیفیت زندگی یک بیمار پیوندی بستگی به فشار خون،‌ داروها،‌ درجه چربی خون دارد.
متخصص قلب افزود: در چند سال آینده با ورود داروهای جدید مقدار کارکرد عضو پیوندی افزایش خواهد یافت و انقلاب در ارگان‌های پیوندی ایجاد می‌شود.
صادق‌پور در پاسخ به این سوال که آیا داروهای پیوندی در داخل کشور نیز تولید می‌شود گفت: تا جایی که من اطلاع دارم همه این داروها وارداتی هستند و یک بیمار پیوندی باید برای همیشه داروی ضد رد پیوند استفاده کند. همچنین ملزم است که آزمایش‌هایی همچون اکو، MRI و بیوپسی را انجام دهد.
وی افزود: در 3-2 سال اخیر داروهای پیوند قلب تحت پوشش بیمه قرار گرفتند و وزارت بهداشت بیمه‌ها را ملزم کرده که داروهای پیوند قلب را پوشش دهند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.